Sonntag, 22. September 2024

Neobični rekordi za Guinnessa – U moru plišanih igračaka

 





Radio voditelj koji nosi kilt, pingvin najvišeg ranga i brodovi igračke su među novimsvjetskim rekordima za 2024. Ginisova knjiga rekorda, globalni autoritet za dostignuća svjetskih rekorda, pokrenula je novo izdanje svog čuvenog godišnjeg izdanja, sa 2.115 novih rekorda. Preko 57.000 kandidata prijavilo je svoja dostignuća u Guinnessovu knjigu rekorda prošle godine, kojima su pokazali svoje epske talente.


U moru igračaka

Sabrina Dausman iz Illinoisa drži rekord za najveću kolekciju Squishmallowsa*, sa 1.523. Uvrštena je u najnovije izdanje Guinnessove knjige rekorda


*Squishmallows

Rođen u ugodnoj zemlji snova, Squishmallows je prva proizvela Kelly Toys 2017. godine, izbijajući na tržište plišanih igračaka poput mekog uragana kojeg svi žele zagrliti.

Osnovne vrijednosti brenda su šarmantne kao i njegove krznene kreacije: širiti ljubav, udobnost i radost kroz neodoljivo meke plišane igračke. Od prvog dana svog rada, brend teži stvaranju ne samo igračaka, već i vjernih prijatelja koji topi srca svojom izuzetnom mekoćom i šarmantnim dizajnom. Tokom godina, kompanija je nastavila da osvaja srca miliona proširujući svoju liniju raznim likovima, veličinama i dodacima kao što su FlipAMallows, HugMees, Mystery Squad i Stackables. Namjeravali su da svaku igračku učine savršenim oličenjem udobnosti i ljupkosti.

Kroz inovacije i kreativnost, brend nastavlja da se razvija, uvodeći uzbudljive saradnje kao što je voljena linija Harry Potter, osiguravajući svoje mjesto kao izvor za ljubitelje pliša svih uzrasta.

Bilo da želite da se uživite u svoje probleme ili se pridružite Squishmallow timu, putovanje ovog brenda je bila dirljiva avantura i još je daleko od bilo kakvog kraja.

(ttn)

(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen