Samstag, 5. Juli 2014

Prodajna izložba starih slika o Mostaru

Mostar, hotel Bristol, od 7. jula do 12. jula 2014.



UG “Moj Mostar”
Sav prihod ide za nabavku hrane za Javnu kuhinju Mostar

UG “Moj Mostar iz Mostara organizuje prodajnu izložbu starih slika Mostara, vrhunskih reprodukcija poznatih svjetskih slikara i fotoaparata od 1920. do 1980. godine.
Cjelokupni prihod izložbe ide za kupovinu hrane za Narodnu kuhinju Mostar.
Izložba je otvorena u Sali hotela Bristol od ponedeljka 7. jula do subote 12. jula 2014. godine u vremenu od 17:00 do 21:00 sati. Eksponati se mogu kupiti uz dogovorenu cijenu i prije aukcije.

Aukcija je u subotu 12. jula sa početkom u 18:00

Pomozite svojom kupovinom nabavku hrane za naše gladne građane grada Mostara.

Slike možete vidjeti na facebook stranici: Nedžad Ričina Asović.

Napišite brojeve slika koje hoćete, pošaljite PP sa brojevima i adresom, dobićete odgovor koliko sve to košta i možete uplatiti na Paypal : NKM-BiH@hotmail.com

Slike sa izložbe se mogu naručiti i poštom. Cijena je 15 KM po slici, plus poštarina. Na svakih 10 kupljenih slika, dajemo 10 % popusta (1 sliku) da vam pomognemo sa poštarinom.

Organizacija "Naša djeca" i Amra Škaljo-Lundberg poklonili su odjeću i školski pribor za 63 osnovca, a Amra je lično donirala 500 SEK za te potrebe. Hvala puno "Našoj djeci" i Amri na pomoći i donaciji.
Posjetite prodavnicu "Naša djeca" preko puta Šehitluka, kod Narodnog pozorišta, i tu ćete naći jeftinu i kvalitetnu odjeću i obuću.

Hvala još jednom.



UG “Moj Mostar”

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen